TIL | Alles over de waarschuwing "Vertrouw op deze computer" op de iPhone, iPad of iPod

Laatst bijgewerkt op 8 december 2020 door Jason Ben

Om uw iPhone te laten synchroniseren met iTunes, moet deze eerst op de computer vertrouwen. Met andere woorden, het is pas na het vertrouwen op een computer dat uw iPhone gegevensoverdracht (foto's, muziek, contacten, video's, enz.) Tussen zichzelf en die bepaalde computer zal toestaan. Als je iPhone een computer wantrouwt, behandelt het het als een oplaadapparaat wanneer je ze aansluit met een USB-kabel. In dit artikel worden de procedures uitgelegd voor het verkrijgen van een iPhone om de computer te vertrouwen.

Vertrouw deze computer

Hoe te vertellen of uw iPhone op een computer vertrouwt

Wanneer u uw ontgrendelde iPhone op een computer aansluit, verschijnt er een melding met de vraag "Trust This Computer?" Op uw iPhone-scherm. Dat bevestigt aan u dat uw iPhone die computer niet vertrouwt of wantrouwt. In dat geval kunt u overgaan tot vertrouwen / wantrouwen. Als de melding niet verschijnt, zijn er twee mogelijkheden:

  • Je iPhone vertrouwt die computer al. U kunt doorgaan met uw bedrijf.
  • Je iPhone wantrouwt die computer. U zult weten of dit het geval is wanneer uw poging om gegevens tussen de twee apparaten te delen, wordt afgewezen.

Vertrouwen op een computer op de iPhone

  1. Verbind je iPhone met je computer en ontgrendel hem.
  2. Het Vertrouw deze computer? melding verschijnt.
  3. Tik linksonder in het pop-upvenster op Trust.
  4. Open iTunes op de computer.
  5. Er verschijnt een melding op de computer (Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze iPhone?). Kiezen voortzetten.
  6. Als u niet wilt dat uw iPhone die computer vertrouwt, selecteert u Vertrouw niet.

Vertrouwen op een eerder gewantrouwde computer op uw iPhone

Als u selecteert Vertrouw niet Zoals uitgelegd in het vorige punt hierboven, zal de vertrouwensmelding nooit verschijnen op je iPhone tot het moment waarop je de privacy-instellingen gaat wijzigen. Als u om welke reden dan ook van mening bent veranderd en u nu de computer wilt vertrouwen, gaat u als volgt te werk.

  1. Ontkoppel uw iPhone van de computer.
  2. Tik op de knop Instellingen pictogram op uw iPhone.
  3. Onder de opties die zullen verschijnen, scroll omhoog en omlaag tot je merkt, Algemene vragen. Tik het.
  4. Dat brengt je naar een scherm met de optie, Reset. Selecteer die optie.
  5. Blader naar beneden tot je de optie ziet, Reset locatie & privacy.
  6. Als uw iPhone een toegangswachtwoord heeft, wordt u gevraagd om het wachtwoord in te voeren. Voldoen.
  7. Update je iTunes. Als ze up-to-date zijn, ga dan verder met de volgende procedure.
  8. Gebruik je USB-kabel, sluit je iPhone opnieuw aan op de computer en open iTunes.
  9. Een melding met de vraag "Wilt u deze computer toegang geven tot informatie op deze iPhone?" zal verschijnen. Tik voortzetten.
  10. Verbreek de verbinding en verbind de iPhone opnieuw met de computer. De vertrouwensmelding moet deze keer verschijnen. Tik Trust.
  11. In het zeldzame geval dat de melding niet verschijnt, herstart u zowel de computer als de iPhone. Opnieuw proberen.

Hoe je een vertrouwde computer kunt wantrouwen op je iPhone

Misschien wilde je een computer wantrouwen, maar je hebt het ten onrechte vertrouwd, of misschien vertrouwde je op een computer, maar je twijfelt nu aan zijn 'betrouwbaarheid'. Dit is hoe je het goed kunt maken:

  1. Ontkoppel uw iPhone van die computer.
  2. Ga naar Instellingen > Algemene vragen > Reset > Reset locatie & privacy. (We hebben u laten zien hoe u dit in de bovenstaande procedure kunt doen).
  3. Sluit de iPhone via een USB-kabel aan op de computer die u wantrouwt.
  4. De vertrouwensmelding verschijnt. kiezen Vertrouw niet.
  5. Als dat is gebeurd, houdt je iPhone op te vertrouwen op die computer tot de dag dat je van gedachten verandert.

Conclusie

Onthoud altijd dat de vertrouwensmelding op uw iPhone een veiligheidsmaatregel is. U moet daarom zeer voorzichtig zijn als u op een computer vertrouwt.

DataKit iOS-gegevensherstel

World's #1 Data Recovery-software voor iPhone, iPad en iPod Touch.

  • Herstel verloren / verwijderde / beschadigde / geformatteerde gegevens van iOS-apparaat, iTunes-back-upbestand en iCloud-back-up.
  • Herstel verloren / verwijderde / beschadigde / geformatteerde foto's, video's, contacten, oproeplog, SMS, iMessages, WhatsApp-bericht, notities, app-gegevens en meer.
  • Maak een back-up van alle iPhone / iPad / iPod-gegevens en herstel gegevens naar iOS-apparaat / pc.
  • Repareer gebroken iPhone / iPad / iPod-systeem zonder gegevensverlies.
  • Ondersteuning voor alle iOS-apparaatmodellen.
  • Compatibel met iOS 12 en werken met de nieuwste iTunes-versie.
Win Download Mac downloaden Win Download Mac downloaden