Volg de telefoon van je man om te weten wat hij doet met zijn iPhone of Android-telefoon, tekstberichten bekijken, oproeplog, notities, WhatsApp Chat en meer.

[Best Practice] De telefoon van mijn man volgen zonder deze aan te raken

Laatst bijgewerkt op 8 december 2020 door Jason Ben

Heb je ooit het stiekeme vermoeden gehad dat je man bedroog jou? Ik deed. Maar ik ben het type vrouw dat doe-het-zelvers is en niet van plan een privé-detective in dienst te nemen. Ze kosten meer geld dan ik bereid was te besteden, ik moest iets bedenken dat hij niet verwachtte of verwachtte. Ik heb hier een beetje onderzoek naar gedaan, goede vrienden genoemd, en vervolgens een paar vrienden die op mobiele telefoons werken. Ik besloot dat ik het beste kon besluiten iets op de computer in te stellen. Ik voelde me best cool en technisch onderlegd om dit te doen, maar het was eigenlijk best gemakkelijk.

De volgende week merkte ik dat hij steeds zei hoe hij foto's van zijn telefoon op de computer wilde zetten. Ik dacht dat dit door mijn kans zou kunnen. Dus ik heb alles aangesloten wat ik nodig had om de computer op afstand te bekijken en wachtte tot zijn telefoon was aangesloten.

Ik ken mijn man, dus ik wist dat hij snel afgeleid zou worden. Toen ik hem vertelde dat ik iets uit de garage nodig had en hij stond op, ging ik in actie. Dit zou makkelijker zijn dan ik dacht!


Download DataKit iOS / Android-gegevensherstel GRATIS nu!

Koop DataKit iOS / Android-gegevensherstel nu!

Recover verwijderde oproepgeschiedenis, foto's, WhatsApp, sms, contact en meer van iPhone of Android-telefoon.


Valt mijn man me af?

Ik had alles al klaar gezet om te gaan. Ik schakelde de foutopsporingsmodus in op zijn Android-telefoon en selecteerde alles wat ik wilde lezen of zien. Dit omvatte alle goede foto's, sms-berichten, oproeplogs, noem maar op!

Wat ik vond was iets dat ik nooit had verwacht! Mijn man bedroog me niet. Er was geen andere vrouw. Hij had niet eens foto's van de nieuwe schoenen waar ik maanden naar zat te kijken!

Proofs of Infidelity die ik heb gevonden

De enige andere "zij" in zijn leven was een oude Vuurvogel. Er waren foto's, sms-berichten aan zijn vrienden en websites gewijd aan klassieke muscle cars! Ik wist dat hij van NASCAR genoot, maar ik dacht niet dat hij van Amerikaanse spieren hield.

Dit verklaarde waarom gekke geldbedragen onze bankrekeningen achterlieten. Het legde uit waarom hij altijd dingen te doen had op zaterdagmiddagen. Het vertelde ook het verhaal van zijn onlangs vuile nagels.

Ik was gewoon in absoluut ongeloof. Waarom hij voelde dat hij me niet kon vertellen, is een ander verhaal.

Mijn man betrapt me op het checken van zijn telefoon

Mijn man was nogal opgelucht toen hij me hysterisch zag lachen. Hij vond het best grappig dat ik zo ver ging om te gebruiken iOS Data Recovery or Android Data Recovery en was trots op mijn technische vaardigheden. Uiteindelijk hebben we een heel goed gesprek gehad dat ertoe leidde dat we meer vertrouwen in elkaar hadden en meer open voor elkaar waren.

We werken nu samen aan zijn "andere vrouw" en brengen zaterdagmiddagen door op de renbaan. Hij leert me zelfs de juiste racetechnieken! Ik ben blij dat ik deze website heb gevonden en deze heb kunnen gebruiken zoals ik deed, maar ik had hem eigenlijk gewoon moeten vragen.

Laatste gedachten over het binnenhalen van de telefoon van mijn man

Ik ben dankbaar dat er echt geen andere vrouw was, en ik ben dankbaar dat het uiteindelijk een grap tussen ons is geworden. We hebben nu een betere relatie dan ooit tevoren. Ik heb ook een hele nieuwe kant van mijn man geleerd waarvan ik nooit wist dat ze bestond!

De meeste mensen denken dat ik een beetje gek ben om op deze manier in de telefoon van mijn man te kruipen. Hoe de telefoon van mijn man te volgen zonder hem aan te raken, was in meer dan één opzicht een succes en ik ben dankbaar dat hij niet helemaal gek op me was omdat hij me afvroeg wat er aan de hand was. (Ik was een beetje bang dat hij boos zou zijn op mijn graafwerk!)

Ik zou niet aanbevelen om te doen wat ik deed, maar als het moet, de iOS Data Recovery en Android Data Recovery zijn geweldig om mee te werken. Het was vrij eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het gaf veel opties op verschillende soorten gegevens. Ik kon alles zien wat er over de tekst heen was gezegd, zowel in de berichten-app als in WhatsApp Chat History. Ik kon al zijn contacten zien, zelfs de verwijderde, en ik kon alle foto's en video's zien die ooit zijn opgenomen, inclusief de verwijderde.

Dit hoeft ook niet alleen te worden gebruikt om een ​​vals spelende echtgenoot kapot te maken. Als je je telefoon verkloot, kun je zo al je gegevens terugkrijgen. De goedheid weet het, de winkelier helpt je niet om dat te doen!


Download DataKit iOS / Android-gegevensherstel GRATIS nu!

Koop DataKit iOS / Android-gegevensherstel nu!

Recover verwijderde oproepgeschiedenis, foto's, WhatsApp, sms, contact en meer van iPhone of Android-telefoon.