Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd op Snapchat
Laatst bijgewerkt op 4 december 2024 door Johannes PaulusNiets is frustrerender dan twijfelen of je geblokkeerd bent op een social media platform als Snapchat. Je bent in de war als je Snapchat vriend net zijn account heeft verwijderd of gedeactiveerd, of dat hij nooit meer met je geassocieerd wil worden door je te blokkeren.
Nou, als je in zo'n situatie zit waarin je niet weet of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd, heb je geluk. In dit artikel hebben we het gehad over hoe je kunt bevestigen of je op Snapchat bent geblokkeerdLees dus verder en ontdek het zelf.

Snelle stappen om te weten of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd
Stap 1: Vind ze in je vriendenlijst op Snapchat
Het eerste wat je kunt doen is controleren of ze nog steeds op je vriendenlijst staan. Als ze je hebben geblokkeerd, zouden ze automatisch van de lijst moeten zijn verdwenen. Het enige wat je hoeft te doen is go naar je profiel op Snapchat en Selecteer Mijn VriendenAls je maar een paar vrienden op Snapchat hebt, scroll dan naar beneden en zoek daar de naam van je vriend.

Als je honderden vrienden hebt, kun je Gebruik de zoekbalk daar en typ hun naam in. Als er geen resultaten worden weergegeven, hebben ze je mogelijk geblokkeerd of hun account verwijderd/gedeactiveerd.
Stap 2: Controleer Snapchat-gesprek met de persoon
Als iemand je blokkeert op Snapchat, wordt je recente chatgeschiedenis met die persoon gewist zal waarschijnlijk worden gewist of ontoegankelijk zijn. Je kunt deze tip volgen als je zeker weet dat je een gesprek hebt met deze persoon in de app. Om dit te doen:
1. Start je Snapchat-app en tik het tabblad Chat (berichtpictogram) onderaan de interface.

2. Vervolgens scroll naar beneden de lijst met gesprekken en zoek naar de Snapchat-naam van het doelwit. Als je het meest recente gesprek niet meer kunt vinden en hun naam is verdwenen uit het chattabblad, hebben ze je waarschijnlijk geblokkeerd.
Stap 3: Zoek ze op op Snapchat
In het geval dat je hebt geen recent gesprek met de doelgebruiker of geen gesprek met ze hebt, is de beste manier om te weten of ze je op Snapchat hebben geblokkeerd, door te zoeken naar hun gebruikersnaam. Als ze je niet hebben geblokkeerd, zou het makkelijk moeten zijn om ze via hun gebruikersnaam te vinden, omdat ze dan direct in je zoekresultaten verschijnen. Als ze dat niet doen, ben je mogelijk beperkt.
Er zijn ook gevallen waarin je bent verwijderd uit hun vriendenlijst, wat geen probleem is omdat je nog steeds naar ze zou moeten kunnen zoeken. Je kunt zelfs nog steeds snaps en berichten naar ze sturen, zolang hun privacy-instellingen dat toestaan. Geblokkeerd worden is ernstiger omdat je ze zelfs met een simpele zoekopdracht niet kunt vinden.

Om dit te doen, kunt u Klik op de knop Zoeken in de Snapchat-interface en typ in de naam van de persoon. Er kunnen echter talloze resultaten zijn, aangezien de meeste gebruikers relatief vergelijkbare namen hebben. In dat geval moet u mogelijk de exacte gebruikersnaam invoeren om de zoekopdracht te beperken tot een specifieke gebruiker. Dat is als u zich hun gebruikersnaam nog herinnert. Als dat niet het geval is, kan deze methodetip moeilijk uit te voeren zijn.
Als je ze nu in de resultaten ziet en hun gebruikersnaam staat onder Vrienden toevoegen, kunt u bevestigen dat u bent verwijderd en niet geblokkeerd.
Let op:
Als ze hun gebruikersnaam hebben gewijzigd, kun je ze mogelijk niet vinden via zoeken. Dat is echter onwaarschijnlijk, aangezien een gebruiker zijn gebruikersnaam op Snapchat slechts één keer per jaar mag wijzigen.
Stap 4: Stuur een bericht
Een andere manier om te bevestigen of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd, is door te proberen ze een bericht te sturen. Je zou hun Snapchat-naam of gebruikersnaam moeten kunnen zien in je Snapchat-contacten en een bericht moeten kunnen sturen. Als je DM doorgaat, U ziet de indicator 'Geleverd' direct onder je bericht. Anders zie je het niet.

Stap 5: Gebruik een ander account om ze op Snapchat te zoeken
Als je denkt dat ze alleen hun Snapchat-account hebben verwijderd of gedeactiveerd, kun je dit bevestigen door een andere zoekopdracht uit te voeren met een ander account. Je kunt dit op twee manieren doen. Je kunt vraag een vriend of familielid om het zoeken/lenen van hun account te doen of u kunt Meld je aan voor een nieuw Snapchat-account en gebruik het voor de zoekopdracht.
Als u de eerste optie kiest, kunt u een vertrouwde vriend of familielid vragen om de gebruikersnaam voor u te zoeken. Dit is vrij eenvoudig en gemakkelijk, omdat u U hoeft geen nieuw account aan te maken en er geen gedoe mee te hebben. Maar als je dit doet, moet je ervoor zorgen dat de persoon die je vraagt om iets voor je te doen, geen vrienden is op Snapchat met de gebruiker die je mogelijk heeft geblokkeerd. Zo kunnen we complicaties vermijden, zoals dat ze de persoon vertellen dat je op zoek bent naar zijn of haar Snapchat of zoiets.
Als er geen beschikbare Snapchat-gebruiker is die je kunt vragen, kun je gewoon Gebruik een nieuw Snapchat-account en herhaal de tweede tip. Als je de gebruikersnaam in je nieuwe account kon vinden, maar niet in je hoofdaccount, kun je daar bevestigen dat je geblokkeerd bent op Snapchat. Als je ze nog steeds niet kunt vinden, hebben ze mogelijk hun Snapchat-account verwijderd.
Wat moet ik doen als iemand mij op Snapchat heeft geblokkeerd?
Het hangt af van je relatie met de persoon die je op Snapchat heeft geblokkeerd. Maar over het algemeen moet je kalm en beheerst zijn als je accepteert dat die gebruiker je om een reden heeft geblokkeerd. Je moet respecteer dat.
Daarmee moet je nadenken over de reden waarom ze het deden. Als je dicht bij ze staat, zoals een familielid, een geliefde of een vriend, kun je geef ze ruimte or hen op andere manieren bereiken om ze direct te vragen. Als ze echter een willekeurige volger zijn, laat ze dan gewoon. Laat het je niet raken, want het zal alleen je humeur verpesten.
Belangrijker, laat je emoties je niet beheersen nadat je erachter kwam dat iemand je had geblokkeerd. Achteraf gezien is het misschien beter voor jullie beiden.
Conclusie
Dat zijn de vier tips die je kunt volgen om te weten of iemand je op Snapchat heeft geblokkeerd. Zo simpel is het. Houd er wel rekening mee dat het niet zien van iemand in je vriendenlijst of wat dan ook, niet automatisch betekent dat ze je hebben geblokkeerd. Ze hebben misschien gewoon hun account gedeactiveerd of verwijderd. Als je het echt zeker wilt weten en je de gebruiker vaak persoonlijk ziet, kun je ze rechtstreeks vragen of ze je hebben geblokkeerd voor een meer zekere bevestiging.
Veelgestelde vragen
Je kunt iemand blokkeren op Snapchat door naar je gesprek met diegene te gaan en op Menu te tikken. Kies daar Vriendschap beheren en tik op de optie Blokkeren. Zo eenvoudig is het.
Als je iemand niet wilt blokkeren op Snapchat, kun je ze dempen door naar hun profiel te gaan. Klik daar op Menu en ga naar Chat- en meldingsinstellingen. Zoek naar Meldingsinstellingen, klik op Chats dempen en rond je actie af.
Blokkeren is niet het enige dat een gebruiker uit je Snapchat-vriendenlijst kan verwijderen. Ontvrienden kan dat ook. Je kunt controleren of iemand je heeft ontvriend op Snapchat door naar je profiel te gaan en vervolgens naar Mijn vrienden. Gebruik daar de zoekbalk en typ de naam van de gebruiker waarvan je vermoedt dat hij je al heeft ontvriend. Als die daar verschijnt, ben je nog steeds bevriend met hem op Snapchat. Anders zou hij je kunnen hebben ontvriend of erger nog, je hebben geblokkeerd.